Legekammerater

Legekammerater

Ølluminati har en masse legekammerater, som vi sætter stor stor pris på. Alene kan vi ikke meget - men sammen kan vi næsten alt. Hvis du har en idé til hvordan vi kan lege sammen og skabe en synergi så må du endeligt kontakte os. Vi er altid parate til at få nye samarbejdspartnere. Vi kan arbejde sammen om mange ting, det kunne være: kultur, events, marketing, inklusion, undervisning, praktik eller noget helt syvende. Mulighederne er helt sikkert ikke udtømte endnu.

For tiden leger vi med

Voldby Købmandsgård har et af Danmarks største udvalg af øl, vin og andre lækkerier i deres butik/webshop. Med mere end 150 år på bagen, så ved de hvad de hvad de har med at gøre. Ølluminatis øl er i sortimentet og kan findes i butikken i Voldby (midt imellem Viborg og Århus) eller i webshoppen.  Og med levering til hele landet, så Ølluminatis ædle dråber nu tilgængelige udenfor det mørkeste Midtjylland.

Café Reborn arbejder efter den kendte talemåde: lidt men godt.

Café Reborn bruger gode og friske råvarer, tilberedt mest muligt fra bunden. Derfor vil du hos Café Reborn altid kunne få sandwich tilberedt med hjemmebagt brød, samt hjemmelavede dressinger, tapanader, spændende salater og indbydende frokost anretninger.

Digisource er vores partner, når det kommer til grafisk design og tryksager. Derudover leverer vi også white-label-øl til Digisource, som så bruger det til specielle projekter, hvor øl og kreativitet går op i en hølere enhed. Vi holder meget af den kreativitet og trang til at tænke ud af boksen, som Digisource stiller op med.

Musikambulancen hjælper os med at holde vores scene of lydudstyr i topform.

Søren fra Musikambulancen arbejder ud fra et enkelt men alligevel omfattende og fornuftigt princip: Konsultation, Recept, Udrykning og Kontrol. Så hvis du har musikinstrumenter og/eller lydudstyr, som du er afhængig af, så kan vi på det varmeste anbefale Musikambulancen.

Paletten er et spillested drevet næsten fuldt og helt af frivillig arbejdskraft. Paletten og Ølluminati arbejder begge for at få original musik og kultur til Viborg. Sommetider kan man finde Ølluminati-øl i Palettens foyer.

Ølluminati er stolt sponsor for VFF. På Viborg Stadion kan man se vores reklameskilt med det præcise og mundrette ordspil: "To bryg og en aflevering". Når vores hold spiller på hjemmebane, kan man varme op til kampen sammen med andre øl- og fodboldglade fans i vores bar.