Holdninger

Holdninger


Ølluminati er gravalvorligt pjatværk. Derfor er heller ikke holdningsløse. Vi tillader os at have holdninger som afspejler vores værdier, fordi vi mener at det er det bedste for vores gæster, vores ansatte og i sidste ende også for Ølluminati.

Alkohol

 

Ølluminati hverken sælger eller serverer alkohol til personer under 18 år. Ølluminati foragter ej alkohol. Øl og alkohol er to næsten uadskillelige elementer, derfor giver det ingen mening at have en ølbar med en nul-alkohol politik. Vores gæster må gerne være berusede, så længe de ikke generer andre gæster. Eller at deres tilstand bringer dem selv eller andre gæster i fare.

Ølluminatis ansatte må gerne nyde øl i arbejdstiden. Dette skal dog altid være i et omfang, der ikke påvirker den ansattes service og opmærksomhed i forhold til vores gæster i negativ retning.

Hvis vi opdager at gæster eller ansatte har en alkoholadfærd, der antyder et egentligt misbrug, så forbeholder vi os ret til venligt og diskret at gøre opmærksom på dette. Vi ser det også som vores naturlige ansvar at henvise til relevante behandlingsmuligheder.

Racisme, Sexisme, Homofobi etc.


Alle skal kunne nyde det gode Ølluminati øl. Derfor skal der også være plads til alle uanset køn, seksualitet, tro etc. Opleves chikane i Ølluminatis regi, så opfordrer vi stærkt til at dette meddeles personalet, som så kan tage hånd om situationen. Hjørnesten i Ølluminatis værdigrundlag er tolerance og rummelighed. Derfor vil Ølluminati ikke acceptere gæster, der chikanerer personale eller andre gæster grundet køn, etnicitet, kultur eller sexualitet. Disse gæster vil i så fald blive bedt om at undskylde over for den forurettede, eller i grove tilfælde, blive bedt om at forlade Ølluminatis områder.

Overenskomst

 

Det er vigitgt for Ølluminati at vores personale har det godt og trives. Derfor har vi valgt at vores ansatte skal være overenskomstdækkede - det giver både nogle bedre forhold for den enkelte ansatte og et mere jævnbyrdigt forhold mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Det er også en af hjørnestenene i den danske model - den mener Ølluminati er vigtig, så derfor støtter vi op.

Naboer og støj

 

Vores hensigt er selvsagt ikke at genere vores naboer - men derimod at skabe liv og hygge her i midtbyen.

Vi vil aktivt sørge for, at lydniveauet bliver skruet ned til et acceptabelt niveau. Desuden vil vi begrænse vores udendørs arrangementer, så disse ikke kommer til at foregå senere end kl. 19:00 på dage efterfulgt af en hverdag.

På dage som ligger før en fri- eller helligdag, vil vi begrænse vores aktiviteter, så disse slutter senest kl 22:30.

Vi er hinandens naboer og Ølluminati ønsker at midtbyen - og især vores kvarter - skal være det bedste at leve og bo i.

Ølluminati afholder en del koncerter og kulturevents under Snapstinget i samarbejde med Viborg kommune. Vi vil sammen med vores lydteknikerne sørge for et kontrolleret lydniveau.

Vi tror på dialog og godt naboskab. Såfremt I har spørgsmål eller gode råd, er I altid velkomne til at ringe til os eller kigge ind forbi baren, så vi kan snakke om det.

Hvis I har ideer til hvordan, Ølluminati kan bidrage til livet i kvarteret, så er vi lutter åbne ører.