Privatlivspolitik

BREW

BAR

Småskala


Håndbrygget øl og livemusik



... med kæmpestore ambitioner

Privatlivspolitik


Websitets brug af cookies



Dette website anvender cookies til følgende formål:


  1. Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  2. Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger dette site.
  3. Adfærdsmonitorering, så vi kan optimere sitet og dets funktionalitet.


Ejeroplysninger



Dette website udbydes af:


Ølluminati Aps

St Sct Pederstræde 8

8800 Viborg

Email: info@oelluminati.dk


Cookies



Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.


Så lang tid opbevares cookies



Cookies sletter sig selv efter 30 dage. Cookies fornyes efter hvert besøg på siden.


Hvad cookies bruges til på denne side:


  • Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold herefter.
  • Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies: Google Analytics (trafikmåling)
  • Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
  • Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: Google Analytics Opt Out


Brug af personoplysninger



Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.


Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.


Kontakt vedr. personoplysninger


Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos, skal du rette henvendelse til: personoplysninger@oelluminati.dk.


Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

BREWPUB

© Copyright. Og alt det der.