Legekammerater

BREW

BAR

Småskala


Håndbrygget øl og livemusik... med kæmpestore ambitioner

Legekammerater

Ølluminati har en masse legekammerater, som vi sætter stor stor pris på. Alene kan vi ikke meget - men sammen kan vi næsten alt. Hvis du har en idé til hvordan vi kan lege sammen og skabe en synergi så må du endeligt kontakte os. Vi er altid parate til at få nye samarbejdspartnere. Vi kan arbejde sammen om mange ting, det kunne være: kultur, events, marketing, inklusion, undervisning, praktik eller noget helt syvende. Mulighederne er helt sikkert ikke udtømte endnu.

For tiden leger vi med

Café Reborn arbejder efter den kendte talemåde: lidt men godt.

Café Reborn bruger gode og friske råvarer, tilberedt mest muligt fra bunden. Derfor vil du hos Café Reborn altid kunne få sandwich tilberedt med hjemmebagt brød, samt hjemmelavede dressinger, tapanader, spændende salater og indbydende frokost anretninger.

Musikambulancen hjælper os med at holde vores scene of lydudstyr i topform.

Søren fra Musikambulancen arbejder ud fra et enkelt men alligevel omfattende og fornuftigt princip: Konsultation, Recept, Udrykning og Kontrol. Så hvis du har musikinstrumenter og/eller lydudstyr, som du er afhængig af, så kan vi på det varmeste anbefale Musikambulancen.

Paletten er et spillested drevet næsten fuldt og helt af frivillig arbejdskraft. Paletten og Ølluminati arbejder begge for at få original musik og kultur til Viborg. Sommetider kan man finde Ølluminati-øl i Palettens foyer.

BREWPUB

© Copyright. Og alt det der.